Beszállítóink

Danubiana Pincészet


Az évszázados magyar borkultúrát új élettel megtölteni, a szőlő- és bortermelők hagyományos tudását a szőlőművelés új ismereteivel folyamatosan bővíteni úgy, hogy a világpiacon a nemzetközi szabványoknak is megfelelő minőségű bort kínálhassunk. Ezek voltak azok a vezérelvek, melyeket a Danubiana Bt. alapításakor 1990-ben célul tűzött ki.

A Binderer család tulajdonában lévő korlátolt felelősségű társaság  vagyunk, amely a nemzetközi piacon aktív jelenléttel bír. Két korszerűen felszerelt pincészettel rendelkezünk. Az egyik a Mátrai borvidéken Gyöngyösön, a másik a Tolnai borvidéken Bonyhádon van. E két pincészet révén az ország valamennyi fontos borvidékéről rövid szállítással jutunk szőlőhöz, ami a kiváló borminőség egyik meghatározó tényezője. 

A pincészeteinkben kialakított technológia lehetővé teszi az új ízlésnek megfelelő friss, gyümölcsös, aromagazdag fehér, rosé és vörös borok készítését. Mindkét pincészetünk – köszönhetően a nagykiterjedésű beruházásoknak, Magyarország legmodernebb pincéinek számítanak. A modern technika csak akkor jó, ha az a minőséget szolgálja. Ezt garantálják borászaink tehetségükkel, tapasztalatukkal és szorgalmukkal, amely boraink minőségében nap mint nap tetten érhető.

< Vissza