Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 500 g HÚSMESTER darált sertéshús
  • 500 g CUCINA NOBILE passzírozott paradicsom
  • 1 darab vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 tk LE GUSTO oregánó
  • 300 g CUCINA NOBILE spagetti tészta
  • 2 tk LE GUSTO bazsalikom
  • 2 tk LE GUSTO só
  • 1 tk LE GUSTO őrölt fekete bors
  • 1 tk HAPPY HARVEST kristálycukor
  • 200 g KOKÁRDÁS trappista sajt

Elkészítés módja

  1. A darált sertéshúst egy magas falú serpenyőbe tesszük és közepes lángon elkezdjük sütni.
  2. A vöröshagymát megtisztítjuk, felkockázzuk és hozzáadjuk a húshoz.
  3. A húst befűszerezzük, majd összeforgatjuk a hagymával.
  4. Amikor a hagyma üvegesre párolódott a hús zsírjában, hozzáadjuk a passzírozott paradicsomot és a cukrot, lefedjük, majd közepes lángon kb. 20 percig főzzük.
  5. A tésztát bő, sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük.
  6. A kész bolognai ragut a tésztával tálaljuk és megszórjuk frissen reszelt sajttal.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!