Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 6 főre

  • 1.000 g HÚSMESTER darált sertéshús 30% zsírtartalommal
  • 510 g NATURE'S GOLD vörösbab
  • 225 g NATURE'S GOLD fehérbab
  • 500 g CUCINA NOBILE passzírozott paradicsom
  • 50 g CHOCEUR Noir étcsokoládé 65%
  • 1 fej vöröshagyma
  • 20 g LE GUSTO csípős paprikakrém
  • 50 ml BELLASAN napraforgó-étolaj
  • LE GUSTO só
  • LE GUSTO őrölt fekete bors

Elkészítés módja

  1. A hagymát megtisztítjuk, majd felkockázzuk.
  2. Egy magas falú serpenyőbe olajat öntünk és közepes lángon üvegesre pároljuk a hagymát.
  3. A párolt hagymához hozzákeverjük a darált húst, sózzuk, borsozzuk, majd alaposan összeforgatjuk.
  4. A húst folyamatos kevergetés mellett 8–10 perc alatt addig sütjük, amíg kifehéredik.
  5. A vörösbabot és a fehér babot leszűrjük, alaposan átmossuk, majd hozzáadjuk a húshoz.
  6. Miután a húst és a babot összekevertük, felöntjük a passzírozott paradicsommal és hozzákeverjük a csípős paprikakrémet.
  7. Az étcsokoládét apróra vágjuk és hozzákeverjük a chilis babhoz.
  8. Fedő alatt 20 percig főzzük, ízlés szerint tovább fűszerezzük, majd tálaljuk az elkészült chilis babot.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!