Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 300 g CUCINA NOBILE Farfalle tészta
  • 125 g MILFINA tejföl 20% zsírtartalommal
  • 20 g LE GUSTO majonéz
  • 10 g LE GUSTO mustár
  • 1 darab lila hagyma
  • 300 g HÚSMESTER csirkecombfilé
  • 1 tk LE GUSTO só
  • 0,5 tk LE GUSTO őrölt fekete bors
  • 3 kanál LE GUSTO csirke fűszersó
  • 2 kanál BELLASAN napraforgó-étolaj

Elkészítés módja

  1. A tésztát háromszoros mennyiségű lobogó, sós vízbe tesszük, majd 15 perc alatt puhára főzzük.
  2. Amíg a tészta fő, a lila hagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk.
  3. Egy közepes méretű tálba kimérjük a tejfölt, a majonézt és a mustárt, majd a sóval és az őrölt fekete borssal alaposan elkeverjük.
  4. A felkockázott lila hagymát a masszához adjuk és jól összeforgatjuk.
  5. A csirkecombfilét 1x1 cm méretű darabokra vágjuk, a fűszerkeverékkel ízesítjük, majd 2 evőkanál olajon egy serpenyőben készre sütjük.
  6. Amikor a tészta megfőtt, leszűrjük, egy tálba tesszük, majd a kisült csirkecombfilével és a hagymás masszával jól összekeverjük.
  7. Az elkészült csirkés tésztasalátát tálalás előtt 2 órára a hűtőszekrénybe tesszük.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!