Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 2 főre

  • 500 g burgonya
  • 60 g ENJOY FREE gluténmentes liszt
  • 1 darab BIO NATURA bio tojás sárgája
  • 1 csipet LE GUSTO tengeri só
  • 500 g HÚSMESTER csirkemell
  • 3 kanál CUCINA NOBILE olívaolaj, extraszűz
  • 3 kanál CUCINA NOBILE pesto genovese
  • 200 ml KOKÁRDÁS UHT főzőtejszín
  • opcionális (or ízlés szerint) ízlés szerint CUCINA NOBILE Grana Padano olasz keménysajt
  • opcionális (or ízlés szerint) ízlés szerint LE GUSTO tengeri só
  • opcionális (or ízlés szerint) ízlés szerint LE GUSTO őrölt fekete bors

Elkészítés módja

  1. A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk és feltesszük főni, de figyeljünk arra, hogy ne főzzük túl puhára. A megfőtt burgonyát hagyjuk kihűlni, majd törjük össze egy burgonyanyomó segítségével.
  2. Ezután adjuk hozzá a tojás sárgáját, egy csipet sót és a gluténmentes lisztet.
  3. Egyneművé keverjük egy villa segítségével, majd tésztává gyúrjuk.
  4. Hengereket formázunk a tésztából és kb. 2 cm-es darabokat vágunk belőle.
  5. Forrásban lévő, sós vízben megfőzzük a gnocchikat (akkor van kész, amikor feljöttek a víz felszínére), majd leszűrjük.
  6. A csirkemellet nagyobb darabokra vágjuk és a felmelegített olívaolajban fehéredésig sütjük.
  7. Amikor lepirult a hús, hozzáadjuk a pesztót és a tejszínt, majd összeforraljuk, végül ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. A gnocchit a pesztós csirkemellel és frissen reszelt sajttal tálaljuk.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!