Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 800 g fejes káposzta
  • 500 g CSÁSZÁR fodros nagykocka
  • 50 g MILFINA vaj
  • 20 g LE GUSTO só
  • 20 g LE GUSTO őrölt fekete bors

Elkészítés módja

  1. A káposztát négybe vágjuk, a torzsáját kivágjuk. A káposztanegyedeket egy éles késsel vékony csíkokra szeljük, majd a csíkokat tovább aprítjuk.
  2. A vajat egy magas falú lábasban felolvasztjuk, rátesszük a felaprított káposztát, sózzuk, borsozzuk, közepes lángon megpároljuk.
  3. 20 perc alatt a káposzta mennyisége a negyedére csökken és a vajtól bebarnul.
  4. Miközben a káposzta párolódik, sós, forró vízben puhára főzzük a tésztát.
  5. A tésztát összekeverjük a káposztával, melegen tálaljuk.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!