Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 600 g GOURMET friss norvég lazacfilé
  • 200 g friss bébispenót
  • 2 csomag GOOD CHOICE leveles tészta
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 60 g HAPPY HARVEST zsemlemorzsa
  • 50 g CUCINA NOBILE Grana Padano reszelt sajt
  • 50 g CUCINA NOBILE Grana Padano reszelt sajt
  • 1 darab GOLDLAND tojás
  • 1 darab lila hagyma
  • 2 kanál CUCINA NOBILE olívaolaj
  • igény szerint LE GUSTO só
  • igény szerint LE GUSTO őrölt fekete bors

Elkészítés módja

  1. A lila hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk, kevés olívaolajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a bébispenótot, a zsemlemorzsát, a Grana Padano sajtot és sózzuk, borsozzuk. Alaposan összeforgatjuk, és ha a bébispenót összeesett, levesszük a tűzről és hagyjuk kihűlni.
  2. A lazac bőrét eltávolítjuk, majd mindkét oldalát alaposan megsózzuk, borsozzuk.
  3. A leveles tésztát kihajtogatjuk, a lazacot a tészta közepére helyezzük és a lazac tetejét befedjük a spenóttal. A leveles tésztát ráhajtogatjuk a halra, míg teljesen be nem fedtük vele. Óvatosan egy sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük és megfordítjuk úgy, hogy a hajtások alulra kerüljenek.
  4. Megkenjük a tészta tetejét a felvert tojással és 200 °C-ra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt aranybarnára sütjük. Tálalás előtt 10 percig hűlni hagyjuk.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!