Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 800 g fürtös paradicsom
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 fej vöröshagyma
  • 500 g HÚSMESTER darált sertéshús 30% zsírtartalommal
  • 20 ml BELLASAN olívaolaj
  • 1 tk LE GUSTO só
  • 1 tk LE GUSTO bors
  • 5 g LE GUSTO oregánó
  • 5 g LE GUSTO bazsalikom

Elkészítés módja

  1. Egy sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük a megtisztított és félbevágott paradicsomot, vöröshagymát és fokhagymát, meglocsoljuk őket olívaolajjal, illetve sózzuk, borsozzuk. 180 °C-on 30 perc alatt megsütjük őket.
  2. Amíg a zöldségek sülnek, a húst egy tálba tesszük, megsózzuk, bazsalikommal és oregánóval fűszerezzük.
  3. Diónyi nagyságú gombócokat formálunk a húsból.
  4. Kevés olajban, közepes lángon, egy serpenyőben rendszeres forgatás mellett 15 perc alatt készre sütjük a húsgombócokat.
  5. Amikor a zöldségek megsültek, áttesszük őket a levükkel együtt a turmixgépbe, és 300 ml vízzel összeturmixoljuk őket.
  6. A paradicsomlevest melegen tálaljuk a frissen sült húsgombócokkal.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!